www.its-romania.ro
ITS Romania este o asociație profesională, non-guvernamentală și non-profit având ca obiectiv principal susținerea implementării Sistemelor Inteligente de Transport corelat la nivel național și armonizat la nivel european.
Sistemele Inteligente de Transport reprezintă aplicarea tehnologiilor IT și a comunicațiilor în sistemul de transport pentru a deveni mai sigur, mai eficient și mai „curat”.
ITS se aplică în toate modurile de transport (rutier, feroviar, fluvial, maritim și aerian) având implementări specifice pentru fiecare mod în parte, dar și cu o abordare integrată, multimodală.
Experiența noastră de peste 20 de ani ne arată că satisfacerea cerințele actuale ale utilizatorilor rețelelor de transport necesită utilizarea extinsă a tehnologiilor IT&C, o bună cooperare între toate părțile implicate din domeniul public și privat precum și o abordare integrată între toate modurile de transport.
ITS Romania este deschisă colaborării cu orice organizație, deja consacrată sau aflată la început de drum, cu activități și preocupări din domeniul sistemelor de transport pentru toate modurile, inclusiv multimodal.
www.cnr-cme.ro
Asociația Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) cuprinde cea mai mare rețea națională de specialiști din domeniul energiei şi este principala organizaţie din domeniul energiei din România, membru fondator al Consiliului Mondial al Energiei, din anul 1924. CNR-CME este o organizaţie profesională, apolitică, neguvernamentală, fără scop lucrativ sau patrimonial. CNR-CME concentrează interesele diferitelor instituții și organizații din România interesate în problemele energiei și ale relației acesteia cu economia și cu mediul înconjurator, ale specialiștilor și ale societății civile. CNR-CME are în Romania peste 100 membri colectivi şi circa 270 membri individuali, specialiști reprezentativi din domeniul energie, din sectoarele cercetare, industrie şi din mediul academic. Totalul cifrelor de afaceri al membrilor reprezinta peste 70 miliarde lei, iar numarul total al angajatilor este cca de 75.000.
Misiunea CNR-CME este promovarea alimentării cu energie și a utilizării sustenabile, durabile a energiei in România şi utilizarea eficientă a resurselor de energie de toate formele.
Scopul CNR-CME este integrarea activă a politicilor din sectorul energiei din România în opțiunile și tendințele majore care se manifestă pe plan mondial.
Direcția strategică a CNR-CME:
- Să devină o organizație modernă și progresistă care să răspundă atat nevoilor membrilor SEN cat și ale publicului consumator.
- Dezvoltarea durabilă a sectorului energie în România și utilizarea eficientă a resurselor de energie de toate formele.
- Promovarea dezvoltării sustenabile a sectorului energie în România cu accent pe protecţia mediului înconjurător și utilizarea eficientă a resurselor de energie.
- Facilitarea colaborării între asociațiile profesionale din sistemul energetic național
www.arts.org.ro
Fondată în 2003, ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (A.R.T.S.) este o asociație profesională de utilitate publică, care reunește companii implicate în domeniul tehnologiei securității. Misiunea noastră este de a influența creșterea pozitivă a pieței de securitate și aplicarea tehnologiilor moderne cu efecte în securitate, reziliență, eficientizarea proceselor sau evoluția către orașe inteligente.
A.R.T.S. susține și promovează îmbunătățirea legislației și aplicarea standardelor, este membru ASRO și membru EURALARM. Licențiat ca formator profesional, A.R.T.S. caută să crească nivelul profesional al angajaților membrilor săi și oferă servicii de fomare profesională de calitate.
A.R.T.S. este proprietarul TÂRGULUI ROMÂNESC DE SECURITATE, o expoziție internațională bienală de servicii și tehnici de securitate și al revistei de specialitate ALARMA, organizeză anual conferinte abordând teme din domeniul riscului și al tehnologiilor de securitate, al infrastructurilor critice sau al orașelor inteligente.
Sloganul nostru este: Arta de a trăi în siguranță!
www.itsevents.ro
"Într-un mediu de afaceri în continuă dezvoltare, în care zilnic apar produse și servicii noi, rolul nostru este acela de a sprijini companiile să aibă o mai bună vizibilitate în piață și să-și realizeze obiectivele de marketing”, Liliana BALICI, Managing Director
Tineri, dinamici și creativi, deținem cunoștințele necesare planificării, organizării, implementării și controlului evenimentelor de succes.
Pornind de la motto-ul “Our mission is to create business relationships”, temelia de bază a experienței noastre de peste 18 ani în industria organizării de evenimente, echipa ITS Events Management organizează expo-conferințe, evenimente corporate și campanii de comunicare.
Specializată în organizarea de evenimente B2B, consultanță, management, servicii tehnice și logistice pentru evenimente, ITS Events Management a inițiat în 2015 și a fondat expo-conferința SMART CITIES of ROMÂNIA, împreună cu organizațiile ARTS, CNR-CME, ITS România.
ITS Events Management deține în Portofoliu peste 10 conferințe internaționale organizate în ultimii 10 ani. Activitatea de succes desfășurată până în prezent și capacitatea de a gestiona manifestări complexe au ajutat compania să devină un jucător important în industria organizării de evenimente.
ITS Events Management deține, de asemenea și departamentul Sales & Marketing al complexului Aqvila Club****, locație dedicată exclusiv turismului de afaceri. În 2019 Aqvila Club**** din Rucăr a devenit primul și singurul complex turistic din România afiliat la Organizația Mondială a Turismului, agenție a Națiunilor Unite (UNWTO).
http://global-technical.com
GTS este unul dintre cei mai importanți integratori de tehnologie și securitate din România, cu o capacitate avansată de proiectare și inovare. Am implementat proiecte de succes pentru cei mai mari clienti Corporate din Romania, GTS fiind unul dintre principalii furnizori de soluții de securitate din sistemului bancar românesc.
În cadrul GTS avem capacitatea de a ne ajuta clienții cu o gamă largă de servicii și expertiză, începând din faza de dezvoltare și până la finalizarea unui proiect, oferind inclusiv servicii de operare si mentenanță. Clienții noștri se bucură de un singur punct de contact, asigurându-se astfel eficiența maximă, eficacitatea și obținerea de rezultate la nivelul așteptărilor.
Despre noi - CORE BUSINESS
- Tehnologii pentru Cladiri
- IT & Datacenter
- Servicii de operare sisteme IoT
- Soluții IoT Avansate
- Mentenanta Tehnică
- Sisteme de Siguranță și Securitate
- Integrare Sisteme de Securitate
- Analiză și Consultanță pe Securitate
Portofoliul nostru de proiecte include unele dintre cele mai cunoscute retele bancare si de retail, clădiri de birouri, proiecte de utilizare mixtă, proprietăți comerciale si campusuri corporative din România precum și proprietăți rezidențiale de lux.
Ne dedicăm proiectării de soluții ce răspund nevoilor specifice ale aplicațiilor din fiecare industrie, pentru a ajuta întreprinderile să își optimizeze sistemele de securitate fizică, să îmbunătățească eficiența operațională și să se pregătească pentru un viitor de succes.
https://www.altimate.ro
Altimate S.A. este o companie românească care integrează, dezvoltă și implementează soluții de ultimă generație pentru securitate fizică, IT și comunicații, precum și soluții inteligente de management al traficului. Compania implementează atât sisteme și tehnologii realizate de producători de renume mondial, cât și echipamente proprii, dezvoltate intern, în concordanță cu nevoile clienților. De asemenea, specialiștii Altimate au competențele și experiența necesare pentru a asigura consultanță și analiză de risc pentru obiective din domeniul infrastructurilor critice.
Competențe generale- Soluții inteligente de trafic
- Sisteme integrate de securitate
- Soluții inteligente de afaceri
- Soluții IT&C
- Dezvoltare de produselor ITS și securitate
- Proiectare și instalare de sisteme de securitate fizică
- Integrare de sisteme de securitate fizică
- Centru pentru Managementul Situațiilor de Urgență
- Managementul documentelor
- Managementul ciclului de viață al informațiilor
- Enterprise Resource Planning (ERP)
- Analiză de risc
- Dispecerat de securitate
CNCAN - Autorizatie pentru activități de Proiectare în domeniul nuclear (în curs de obținere), Autorizație pentru activități de Dezvoltare, întreținere, modificare și utilizare a produselor software în domeniul nuclear (în curs de obținere), Autorizație pentru activități de Servicii în domeniul nuclear (în curs de obținere), Autorizație pentru activități de Constructii-Montaj (în curs de obținere), ANRE - Atestat ANRE tip B, ORDA - Certificat de înregistrare în Registrul Național al Programelor pentru Calculator, ANPM – Formular de înregistrare în Registrul producătorilor de baterii și acumulatori, Formular de înscriere în Registrul de punere pe piață a EEE, MFP - Autorizație de distributie a aparatelor de marcat electronice fiscal, IGSU - Autorizatie Proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, Autorizație Instalare și integrare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, IGPR – Licență de funcționare, RINA-SIMTEX – ISO 14001:2015, ISO/IEC 27001:2013, ISO 9001:2015
Portofoliu de clienți- Agenția pentru Agenda Digitală a României - Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare a achizițiilor publice (SICAP)
- Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța - Dezvoltare de soluții software customizate, Managementul documentelor
- CNAIR - Sistem electronic de plată a tarifului de trecere a podului peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă
- Municipalitate București - Centru de Management al Situațiilor de Urgență, Sistem inteligent de management al traficului
- Municipalitate Târgu-Mureș - Centru de Management al Situațiilor de Urgență
- Municipalitate Galați - Sistem inteligent de management al traficului
https://www.uti.eu.com/en
Electroproiect S.A. este o companie cu o experiență de peste 50 de ani în proiectarea de instalații și furnizarea de consultanță tehnică pentru toate tipurile de instalații necesare oricăror obiective de infrastructură civilă, critică sau industrială. Serviciile companiei acoperă proiectarea instalațiilor începând cu faza de studiu de prefezabilitate până la stabilirea detaliilor de execuție și asistență tehnică.
Competențe- Studii de prefezabilitate și fezabilitate
- Documentație tehnică
- Proiect tehnic
- Servicii de proiectare pentru:
- Instalații sanitare
- Instalații electrice
- Instalații HVAC
- Sisteme SCADA și de management al clădirilor
- Instalații de iluminat
- Instalații de curenți slabi
- Instalații de protecție și stingere a incendiilor
- Instalații de încălzire
- Instalații de alimentare cu apă
- Instalații de evacuare a apelor menajere și pluviale
- Servicii de proiectare pentru modernizarea și reabilitarea instalațiilor
Echipa companiei are competențe solide în AUTOCAD, proiectare 2D, proiectare și prototipare 3D, proiectare Geo-Exchange, proiectare colaborativă prin BIM (Building Information Modeling) și este mereu informată cu privire la cele mai recente inovații din domeniul instalațiilor.
AutorizațiiElectroproiect SA deține autorizații care confirmă respectarea normelor specifice europene și naționale și implementarea unui management al calității în activitatea prestată, precum autorizații emise de IGSU, ANRE și este în curs de a fi autorizată de CNCAN pentru realizarea de proiecte în domeniul Construcții și Instalații.
UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT SA
https://www.uticfm.ro
UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT este o companie cu capital integral autohton, care oferă o gamă complexă de servicii și tehnologii de ultimă generație: facility management, sisteme integrate de securitate fizică, management computerizat al proceselor, call center, dispecerat operațional.
Portofoliul companiei include proiecte dezvoltate pentru industrii diverse: infrastructuri critice, instituții financiare, spații industriale și comerciale, instituții guvernamentale, instituții publice, arene sportive, spitale, instituții de învățământ. De asemenea, UTI Construction and Facility Management este partener autorizat pentru piața românească al celebrului producător britanic de tehnologie de detecție cu raze X, Smiths Detection.
Competențe generale
- Facility Management
- Soluții și servicii de securitate
- Soluții de detecție și stingere la incendiu
- Automatizări
Competențe pentru domeniul nuclear
- Facility Management
- Proiectare și instalare de sisteme de securitate fizică
- Integrare de sisteme de securitate fizică
- Furnizare și punere în funcție instalații radiologice sisteme de detectie cu raze X
- Proiectare și instalare sisteme de detecție și stingere la incendiu
- Proiectare și instalare sisteme de sonorizare și adresare
- Dispecerat operațional
CNCAN - Autorizație pentru desfășurarea de activități în domeniul nuclear – furnizare instalații radiologice și sisteme de detecție cu raze: X HI-SCAN 6046si, HI-SCAN 100100V-2is, HI-SCAN 6040CTiX, HI-SCAN 10080XCT, Autorizație pentru desfășurarea de activități în domeniul nuclear – furnizare instalații de control bagaje tip CTX5800, Autorizație CNCAN pentru desfășurarea de activități în domeniul nuclear – import instalație cu raze X tip CTX5800, AACR – Certificat de autorizare, IGSU – Autorizație pentru desfășurarea activităților de proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, Autorizație pentru desfășurarea activităților de proiectare a sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți, cu excepția celor de tip natural-organizat, ANRE - Executare de posturi de transformare, stații electrice și lucrări la partea electrică a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate, INSEMEX-GANEx - Realizarea de activități specifice în medii cu potențial exploziv.
Portofoliu de clienți- Aeroporturi: Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu București, Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, Aeroportul Internațional Oradea, Aeroportul Internațional Iași, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, Aeroportul Internațional Satu-Mare, Aeroportul Internațional Bacău, Aeroportul Internațional Timișoara, Aeroportul Varna (Bulgaria)
- Instituții guvernamentale și administrații publice: Ambasada Canadei, Autoritatea Aeronautică Civilă Română, Comisia Europeană, Camera de Comerț și Industrie, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Finanțelor, Municipalitatea Brașov, Poliția Locală a Municipiului Sibiu
- Instituții financiare și organizații de tip rețea: Enel, Engie, Apa Nova, BRD, Intesa SanPaolo Bank, Generali, Raiffeisen Bank, Unicredit, Baum, Imo Property Investments București
- Spații industriale: ArcelorMittal, Dacia Renault, Draxlmaier, RoPharma, Vanderlande, Zentiva
https://tejas.ro
Societatea TEJAS Development este un start-up inovativ care oferă servicii de consultanță, dezvoltare, implementare și suport pentru soluții digitale, de management de procese de business și administrative.
Având în vedere caracterul multidisciplinar al activităților desfășurate, TEJAS se constituie într-o platformă colaborativă deschisă, reunind experiența și expertiza colaboratorilor și partenerilor săi într-o ofertă integrată de servicii.
Activitatea echipei TEJAS se concentrează cu precădere pe soluții pentru comunități, pentru o dezvoltare durabilă și sustenabilă, pentru o administrare eficientă și inteligentă a acestora.
https://www.primaria-snagov.ro
Cu o populație totală de 6773 locuitori, comuna Snagov este situată în partea de nord a județului Ilfov, la 28 km de București, pe DN1 până la Ploiești. Autoritățile locale, Primăria, Consiliul Local Snagov își propun constant să ridice nivelul de trai în comunitate, să sprijine micii antreprenori din agricultură, turism și industrie, programele de protecție a mediului, dezvoltarea turismului, cunoașterea în țară și în străinătate a potențialului turistic uriaș oferit de Snagov.
https://www.orasulbalan.ro
Orașul Bălan este situat în perimetrul Nord-Estic al judetului Harghita, adică în zona centrală a Carpaților Orientali, la poalele Hășmașului Mare.
Se află în imediata vecinătate a comunei Sândominic, având acces la drumul național nr. 125 (Miercurea Ciuc - Gheorgheni). Miercurea Ciuc se află la 42 km, Gheorgheni se află la 19 km (drum inaccesibil circulației publice, oferă un traseu turistic de excepție, drumetiile putând fi făcute cu sănii trase de câini).
Bălanul, ca oraș, se întinde pe firul râului Olt, pe o distanță de aproximativ 3 km, relieful fiind alcătuit dintr-un mic bazin înconjurat de alte forme de relief spectaculoase, munți și coline de un farmec inedit.
https://clusterpower.ro
ClusterPower oferă servicii Smart Cloud & Compute pentru proiecte Big Data.
Soluțiile noastre digitale de primă clasă susțin accelerarea transformării digitale și permit interconectarea dintre afacerea dumneavoastra, date, cloud și utilizatorii finali într-o configurație eficientă din punctul de vedere al costurilor.
Situat în sudul României, Cluster Power Technology Campus este la distanta egala de Marea Neagră, Marea Adriatică și Marea Egee, într-o instalație industrială modernă care utilizează energie sustenabilă.
Fiind primul centru de date hiperscale din regiune, ClusterPower creează contextul pentru a stimula creșterea economică a regiunii, găzduind și dezvoltând soluții digitale de ultimă generație cu valoare adăugată ridicată.
Mai multe informații despre soluțiile noastre sunt disponibile aici.
https://roinspace.com/
RISE este o companie orientată spre tehnologiile înalte, care și-a început activitatea în domeniul spațial și al aplicațiilor spațiale, ajungând la un număr mare de proiecte finalizate cu succes, multe dintre acestea în contracte cu Agenția Spațială Europeană (ESA).
Am utilizat experiența în cercetare-dezvoltare pentru a pune bazele unui portofoliu de produse și servicii pentru piețele de securitate, spațiu și aplicații spațiale în mediu terestru: dispozitive compacte de poziționare precisă utilizând tehnologie GPS/GNSS (pentru UAV-uri, rovere sau vehicule autonome), dispozitive precise de sincronizare temporală, instalații de test în condiții variate de mediu (TVAC), portaluri web pentru stații de monitorizare la distanță și platforme integrate de senzori (pentru întregul lanț de producție: de la proiectare de senzori până la dezvoltarea interfeței web pentru utilizatori).
Atât în serviciile pe care le oferim cât și pentru potențiale colaborări, ne bazăm pe o echipă multidisciplinară, având o expertiză solidă, demonstrată prin integrarea de tehnologii noi din domenii complementare în dezvoltarea de produse inovative și coerente. Oferim proiectare și prototipare rapide, dezvoltare iterativă de produs, precum și implementare software, toate la fiecare nivel: componentă, subsistem sau soluție integrată. Prin parteneriatele internaționale, avem acces la o gamă de produse high-tech: radare pentru drone, receptoare GNSS profesionale, sisteme inerțiale de navigație sau unități inerțiale de măsurare etc. De asemenea, oferim asistență tehnică completă, de la instructaj până la particularizarea produselor OEM și integrarea într-o soluție completă.