Image
ITS ROMANIA
www.its-romania.ro

ITS Romania este o asociație profesională, non-guvernamentală și non-profit având ca obiectiv principal susținerea implementării Sistemelor Inteligente de Transport corelat la nivel național și armonizat la nivel european.

Sistemele Inteligente de Transport reprezintă aplicarea tehnologiilor IT și a comunicațiilor în sistemul de transport pentru a deveni mai sigur, mai eficient și mai „curat”.

ITS se aplică în toate modurile de transport (rutier, feroviar, fluvial, maritim și aerian) având implementări specifice pentru fiecare mod în parte, dar și cu o abordare integrată, multimodală.

Experiența noastră de peste 20 de ani ne arată că satisfacerea cerințele actuale ale utilizatorilor rețelelor de transport necesită utilizarea extinsă a tehnologiilor IT&C, o bună cooperare între toate părțile implicate din domeniul public și privat precum și o abordare integrată între toate modurile de transport.

ITS Romania este deschisă colaborării cu orice organizație, deja consacrată sau aflată la început de drum, cu activități și preocupări din domeniul sistemelor de transport pentru toate modurile, inclusiv multimodal.

Image
COMITETUL NAȚIONAL ROMÂN AL CONSILIULUI MONDIAL AL ENERGIEI
www.cnr-cme.ro

Asociația Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME)
cuprinde cea mai mare rețea națională de specialiști din domeniul energiei şi este principala organizaţie din domeniul energiei din România, membru fondator al Consiliului Mondial al Energiei, din anul 1924. CNR-CME este o organizaţie profesională, apolitică, neguvernamentală, fără scop lucrativ sau patrimonial. CNR-CME concentrează interesele diferitelor instituții și organizații din România interesate în problemele energiei și ale relației acesteia cu economia și cu mediul înconjurator, ale specialiștilor și ale societății civile. CNR-CME are în Romania peste 100 membri colectivi şi circa 270 membri individuali, specialiști reprezentativi din domeniul energie, din sectoarele cercetare, industrie şi din mediul academic. Totalul cifrelor de afaceri al membrilor reprezinta peste 70 miliarde lei, iar numarul total al angajatilor este cca de 75.000.

Misiunea CNR-CME este promovarea alimentării cu energie și a utilizării sustenabile, durabile a  energiei in România şi utilizarea eficientă a resurselor de energie de toate formele.

Scopul CNR-CME este integrarea activă a politicilor din sectorul energiei din România în opțiunile și tendințele majore care se manifestă pe plan mondial.

Direcția strategică a CNR-CME:

 • Să devină o organizație modernă și progresistă care să răspundă atat nevoilor membrilor SEN cat și ale publicului consumator.
 • Dezvoltarea durabilă a sectorului energie în România și utilizarea eficientă a resurselor de energie de toate formele.
 • Promovarea dezvoltării sustenabile a sectorului energie în România cu accent pe protecţia mediului înconjurător și utilizarea eficientă a resurselor de energie.
 • Facilitarea colaborării între asociațiile profesionale din sistemul energetic național
Image
ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE
www.arts.org.ro

Fondată în 2003, ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (A.R.T.S.) este o asociație profesională de utilitate publică, care reunește companii implicate în domeniul tehnologiei securității. Misiunea noastră este de a influența creșterea pozitivă a pieței de securitate și aplicarea tehnologiilor moderne cu efecte în securitate, reziliență, eficientizarea proceselor sau evoluția către orașe inteligente.

A.R.T.S. susține și promovează îmbunătățirea legislației și aplicarea standardelor, este membru ASRO și membru EURALARM. Licențiat ca formator profesional, A.R.T.S. caută să crească nivelul profesional al angajaților membrilor săi și oferă servicii de fomare profesională de calitate.

A.R.T.S. este proprietarul TÂRGULUI ROMÂNESC DE SECURITATE, o expoziție internațională bienală de servicii și tehnici de securitate și al revistei de specialitate ALARMA, organizeză anual conferinte abordând teme din domeniul riscului și al tehnologiilor de securitate, al infrastructurilor critice sau al orașelor inteligente. 

Sloganul nostru este: Arta de a trăi în siguranță!

Image
ITS EVENTS MANAGEMENT
www.itsevents.ro

"Într-un mediu de afaceri în continuă dezvoltare, în care zilnic apar produse și servicii noi, rolul nostru este acela de a sprijini companiile să aibă o mai bună vizibilitate în piață și să-și realizeze obiectivele de marketing”, Liliana BALICI, Managing Director

Tineri, dinamici și creativi, deținem cunoștințele necesare planificării, organizării, implementării și controlului evenimentelor de succes.

Pornind de la motto-ul “Our mission is to create business relationships”, temelia de bază a experienței noastre de peste 18 ani în industria organizării de evenimente, echipa ITS Events Management organizează expo-conferințe, evenimente corporate și campanii de comunicare.

Specializată în organizarea de evenimente B2B, consultanță, management, servicii tehnice și logistice pentru evenimente, ITS Events Management a inițiat în 2015 și a fondat expo-conferința SMART CITIES of ROMÂNIA, împreună cu organizațiile ARTS, CNR-CME, ITS România.

ITS Events Management deține în Portofoliu peste 10 conferințe internaționale organizate în ultimii 10 ani. Activitatea de succes desfășurată până în prezent și capacitatea de a gestiona manifestări complexe au ajutat compania să devină un jucător important în industria organizării de evenimente.

ITS Events Management deține, de asemenea și departamentul Sales & Marketing al complexului Aqvila Club****, locație dedicată exclusiv turismului de afaceri. În 2019 Aqvila Club**** din Rucăr a devenit primul și singurul complex turistic din România afiliat la Organizația Mondială a Turismului, agenție a Națiunilor Unite (UNWTO).

Image
IVY GRID
www.ivygrid.com

Înființată in 2013, Ivy Grid este o companie dedicata serviciilor, atât  pentru consumatori cat si pentru producători de energie electrica ce oferă servicii integrate in următoarele domenii: energetic, electronica de putere, dispecerizare, automatizare, sisteme de securitate, sisteme de  detecție si stingere incendiu, mentenanță acumulatori, audit energetic, soluții smart home/city si iluminat cu led.

Obiectivul principal al Ivy Grid este de a identifica necesitățile clienților noștri si de a le furniza soluții personalizate, ce includ o gama completa de servicii.

Ivy Grid este partenerul de  încredere ce  facilitează relația dintre producătorul sau consumatorul de  energie si  autoritățile reglementatoare.

Echipa noastră de  profesioniști îmbina experiența si dedicarea personalului cu  vechime cu entuziasmul si pasiunea tinerilor specialiști.

VIZIUNE
"Ne dorim sa fim partenerul numărul 1 al producătorilor sau consumatorilor de energie, pentru a contribui activ la creșterea eficientei, la dezvoltarea infrastructurii energetice, la promovarea si utilizarea energiei din surse regenerabile.”

PORTOFOLIU DE SERVICII SI SOLUTII

Dispecerat producție/consum energie electrica

 • 150 MW  in energie regenerabila fotovoltaica
 • 600 MW in energie regenerabila eoliana
 • 25 MW  consumatori industriali

Servicii complete pentru infrastructuri electrice

 • Întreținere, reparații și modernizare instalații electrice de alimentare 0.4-20kV și instalații electrice de utilizare (forță si iluminat)
 • Mentenanță preventivă / Mentenanță corectiva - dispecerat 24/24 h
 • Consultanță, vânzare si reparații echipamente electrice

Servicii mentenanță / regenerare acumulatori

 • Peste 2000 baterii testate
 • 800 baterii regenerate
 • Soluții BMS acumulatori

Dispunem de mecanisme dedicate de testare si raportare a stării tehnice a acumulatorilor, fiind un proces transparent, astfel Ivy Grid propune partenerilor o colaborare menita sa micșoreze costurile legate de sectorul acumulatorilor.

Pentru mai multe detalii, puteți descărca broșura de prezentare.

Image
MICRO MAPPER
https://www.micromapper.ro

Micro Mapper este dedicată pentru crearea datelor geo-spațiale (GIS), oferind astfel suport pentru decizii rapide și optimizate bazate pe date actuale și corecte.

În perioada 2001-2019 Micro Mapper a dezvoltat o bază de date unică la nivel național privind drumurile, străzile, adresele poștale, până la nivel de scări de blocuri și chiar și apartamente, în toate localitățile urbane din România. Servim cu această bază de date companiile private din domeniul navigației GPS, telecomunicații, retail modern, imobiliare, firme de curierat și poștă, taximetrie.

Începând din 2018, pentru implementarea HG nr. 777 din 2016 privind Registrul Electronic Național al Nomenclaturilor Stradale, Micro Mapper oferă servicii de colectare și actualizare de date geo-spațiale (GIS) și administrațiilor publice locale, având în prezent contracte cu mai multe zeci de primării din țară.

Micro Mapper a devenit membru al clusterului Smart Cities of Romania pentru a promova soluțiile geo-spațiale în rândul instituțiilor administrației publice și în special pentru a pune umărul la realizarea infrastructurii naționale pentru informații spațiale (INIS) în vederea implementării directivelor europene INSPIRE.

Mai multe informații despre soluțiile noastre pentru digitalizarea datelor geo-spațiale sunt disponibile aici.

Image
GLOBAL TECHNICAL GROUP
http://global-technical.com

GTS este unul dintre cei mai importanți integratori de tehnologie și securitate din România, cu o capacitate avansată de proiectare și inovare. Am implementat proiecte de succes pentru cei mai mari clienti Corporate din Romania, GTS fiind unul dintre principalii furnizori de soluții de securitate din sistemului bancar românesc.

În cadrul GTS avem capacitatea de a ne ajuta clienții cu o gamă largă de servicii și expertiză, începând din faza de dezvoltare și până la finalizarea unui proiect, oferind inclusiv servicii de operare si mentenanță. Clienții noștri se bucură de un singur punct de contact, asigurându-se astfel eficiența maximă, eficacitatea și obținerea de rezultate la nivelul așteptărilor.

Despre noi - CORE BUSINESS

 • Tehnologii pentru Cladiri
 • IT & Datacenter
 • Servicii de operare sisteme IoT
 • Soluții IoT Avansate
 • Mentenanta Tehnică
 • Sisteme de Siguranță și Securitate
 • Integrare Sisteme de Securitate
 • Analiză și Consultanță pe Securitate

Portofoliul nostru de proiecte include unele dintre cele mai cunoscute retele bancare si de retail, clădiri de birouri, proiecte de utilizare mixtă, proprietăți comerciale si campusuri corporative din România precum și proprietăți rezidențiale de lux.

Ne dedicăm proiectării de soluții ce răspund nevoilor specifice ale aplicațiilor din fiecare industrie, pentru a ajuta întreprinderile să își optimizeze sistemele de securitate fizică, să îmbunătățească eficiența operațională și să se pregătească pentru un viitor de succes.