SCoR CLUSTER susține digitalizarea industriei telecom și devine Partener al conferinței Ziua Comunicațiilor 2020

SCoR CLUSTER susține digitalizarea industriei telecom și devine Partener al conferinței Ziua Comunicațiilor 2020

SCoR CLUSTER susține digitalizarea industriei telecom și devine Partener al conferinței Ziua Comunicațiilor 2020

Ediția 2020 a conferinței Ziua Comunicațiilor adoptă un format inovativ, cu dezbateri derulate într-un studio multimedia şi audienţa conectată pe diverse canale online şi social media. Pe 15 septembrie, reprezentaţi ai celor mai relevante instituţii publice implicate în digitalizarea României şi ai principalilor jucători din industrie vor dezbate modul în care telecomunicaţiile ajută la depăşirea provocărilor generate de pandemie.

Conferinţa se distinge prin diversitatea tematicii care abordează structurat relaţia telecomunicaţii digitalizare, viitorul 5G în România precum şi perspectiva practică a inovaţiei tehnologice.

Comunicaţiile transcend nu doar economia ci şi pandemia. Iată că reuşim cu ajutorul tehnologiei să ne întâlnim pentru a discuta viitorul tehnologiei. 2020 ne-a scos din zona de confort şi ne-a determinat să căutăm soluţii pentru a duce mai departe o dezbatere începută în urmă cu 25 de ani. Formatul nou în care se desfăşoară Ziua Comunicaţiilor aduce însă oportunitatea extinderii audienţei dincolo de reperele spaţiale care ne-au limitat în trecut. Avem şansa să ne adunăm mai mulţi, să colaborăm mai uşor, iar mesajele pe care le conturam să fie tot mai relevante. Dezbaterile vor fi la fel de animate ca la ediţiile precedente, iar interactivitatea este garantată de platforma de videoconferinţe utilizată” afirmă Liliana Balici, Director General, ITS Events, organizatorul evenimentului.

Ediţia 2020 are o participare impresionantă, atât la nivelul autorităţilor publice - Dragoș Preda, Secretar de stat, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC) • Eduard Lucian Lovin, Vicepreședinte, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) • Sabin Sărmaș, Președinte, Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) • Marian Murguleț, Secretar de stat Tehnologia Informației - Chief Information Officer la Guvernul României) • Dan Cȋmpean, Director General al Centrului Naƫional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) • Toma Cȋmpeanu, Director General al Asociaƫiei Naƫionale pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI) cât şi al jucătorilor din industrie -Ericsson, grupul Digi, Orange, Telekom, Vodafone, Huawei, Groupama, #gomobile (Samsung, certSIGN), Connect44, RolaxIT Innovation. Dezbaterile vor fi moderate de jurnalistul de televiziune Tudor Muşat.

Participarea interactivă la conferinţa este permisă prin ȋnregistrare gratuită pe site: https://ziuacomunicatiilor.ro/inregistrare/

Vă aşteptăm LIVE !

* Hosting space https://myconnector.ro/virtual/ziua-comunicatiilor/103/agenda

* Youtube https://www.youtube.com/channel/UCN6EICS6bEp6xDJTgtl_vmw

* Facebook https://www.facebook.com/ziuacomunicatiilor